Grippers, mondstukken, nozzles, machineonderdelen en prototypes voor de food sector zijn nu ook haalbaar voor de 3D printtechniek. Tegenwoordig voldoen de 3D prints aan richtlijnen voor voedselverwerkende industrie, zoals: EC1935/2004, EU10/2011 en EC2023/2006.
Kies je voor 3D printen dan biedt dit voordelen op het gebied van ontwerpvrijheid. Snel ontwikkelen van prototypes hoort tot de mogelijkheden. Onderdelen zijn op dit moment lastig te krijgen 3D printen zorgt ervoor dat een onderdeel altijd leverbaar is. 3Dlink helpt u graag met vragen over ontwerp, maatvoering, realisatie en afwerking.
3D printen op een veilige manier in de blauwe kleur voor directe en indirecte voedselverwerking hoort nu ook tot de mogelijkheden. Onderdelen met direct voedselcontact zijn dus ook vanaf nu geen probleem meer. Voor de voedselverpakkingsindustrie zijn er dus ook mogelijkheden in 3D printing.
Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl